• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Vloerreiniging En Onderhoud

Een vieze vloer is een bron van ergenis

Stoffig, plakkerig of vol met viezigheid. Allemaal eigenschappen die de vloer van een kantoorpand nooit mag hebben. De vloer van jouw kantoorpand is meer dan alleen een oppervlak om op te lopen; het is een visitekaartje voor je bedrijf.

Een vuile of versleten vloer geeft een negatieve indruk bij zowel werknemers als bezoekers. Het kan zelfs de algehele uitstraling en reputatie van je bedrijf schaden. En eerlijk is eerlijk, dat is het laatste wat je wil.

Altijd verzekerd zijn van een schone vloer? Kies voor regelmatig onderhoud!

Medewerkster van Ami Facility reinigt de vloer
Medewerker van Ami Facility die de vloer dweilt

Een schone vloer als hygiëne-standaard

Ami Facility biedt uitgebreide vloerreiniging en onderhoudsdiensten die verder gaan dan alleen stofzuigen en dweilen. Of je nu tapijt, hout, of tegels hebt: onze vloerspecialisten zorgen voor een grondige reiniging die je vloer er als nieuw uit laat zien. We gebruiken de beste schoonmaakmiddelen en technieken om niet alleen de oppervlakte, maar ook diepere lagen van je vloer te reinigen.

Een afspraak maken voor vloerreiniging is mogelijk op afroep. Indien gewenst, spreken we dan ook een frequentie af om het nodige onderhoud te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Jouw vriend Ami voor

FAQ

– Veelgestelde vragen

Man die badkamer schoonmaakt

– Veelgestelde vragen

Is de vloerreiniging van Ami Facility geschikt voor alle soorten vloeren?

Ja, onze specialisten zijn getraind in het reinigen van verschillende soorten vloeren, waaronder pvc, linoleum, tapijt, hout en tegels. We gebruiken de beste schoonmaakmiddelen en technieken om niet alleen de oppervlakte, maar ook de diepere lagen van je vloer grondig te reinigen.

Wat voor andere soorten vloerreiniging biedt Ami Facility aan?

Naast reiniging en onderhoud kunnen we jouw bedrijfsvloer ook laten coaten of waxen. Dit geeft een extra beschermlaag, waardoor de vloer langer schoon blijft en er minder snel slijtage plaatsvindt.

Hoe vaak moet ik mijn vloer laten reinigen en onderhouden?

De frequentie van vloerreiniging en onderhoud hangt af van verschillende factoren zoals het type vloer en de hoeveelheid voetverkeer. De meeste klanten maken gebruik van onze vloerreiniging op afroep. Eén keer per jaar volstaat in het algemeen.

Kan ik een eenmalige vloerreiniging aanvragen of is dit altijd periodiek?

Een eenmalige vloerreiniging is mogelijk. We bieden flexibele diensten die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu kiest voor een eenmalige reiniging of voor een periodiek onderhoudsplan, we zorgen altijd voor een hoogwaardig resultaat.