• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Zeist

Een opgeruimde werkplek is niet alleen prettig voor het oog, maar ook essentieel voor de gezondheid en het welzijn van je team. In Zeist staat Ami Facility klaar om je kantoor of bedrijfsruimte om te toveren tot een oase van netheid en hygiëne. Met een open dialoog, persoonlijke service en een duurzame aanpak zijn we niet zomaar een schoonmaakbedrijf; we zijn jouw beste vriend voor een schone zaak.

Jouw beste vriend voor een schone zaak

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Zeist dat verder kijkt dan de oppervlakte? Ami Facility is jouw go-to partner voor een totaalpakket aan schoonmaak- en duurzaamheidsdiensten. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring kennen we de ins en outs van verschillende bedrijfstypes en hun specifieke behoeften. We bieden daarom maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsvoering.

Team Ami Facility

Onze diensten

Gezondheid en welzijn op de werkvloer

Een schone werkplek is meer dan een mooi plaatje; het is een investering in de gezondheid van je team. Met Ami Facility aan je zijde zorg je voor een omgeving waarin zowel welzijn als productiviteit floreren. We gebruiken de nieuwste technologieën en eco-vriendelijke producten om een gezonde en veilige werkplek te creëren.

Team Ami Facility

Waarom kiezen voor Ami Facility?

Het uitbesteden van je schoonmaak aan Ami Facility is een slimme zet. Je profiteert van topkwaliteit dienstverlening en bespaart waardevolle tijd. Of je nu behoefte hebt aan dagelijkse, wekelijkse of eenmalige schoonmaak, wij passen ons aan jouw schema aan. En voor die lastige klussen, zoals graffiti verwijderen of diep reinigen, hebben we altijd een specialist paraat.

Benieuwd wat vriendschap met
Ami Facilty precies inhoudt?

Nieuwsgierig naar de voordelen van een samenwerking met Ami Facility? Vraag een op maat gemaakte offerte aan. Laat ons weten welke diensten je nodig hebt en hoe vaak, en we nemen spoedig contact met je op.