• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Woudenberg

Vergeet niet hoe belangrijk een schone, goed onderhouden werkplek is. Een fris kantoor maakt je werknemers blijer, productiever en gezonder. Onderzoek toont aan dat een onhygiënische werkomgeving leidt tot meer ziekteverzuim en dus hogere bedrijfskosten. Al 18 jaar biedt Ami Facility in Woudenberg topkwaliteit schoonmaakdiensten. Onze uitgebreide service is gebaseerd op directe communicatie, maximale aandacht, grote betrokkenheid en 100% tevredenheid. We kunnen je volledig ontzorgen met een breed scala aan diensten zowel binnen als buiten. Neem contact op voor een schone zaak.

Flexibel schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt

Zoek je een deskundig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Woudenberg dat met je meedenkt? En flexibel is in de dienstverlening? Dan past de no-nonsense aanpak van Ami Facility perfect bij je. Als familiebedrijf staan we voor een klantgerichte, persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk bedrijf unieke schoonmaak behoeften heeft. Daarom bieden we altijd maatwerk.

Team Ami Facility

Onze diensten

Voor een betere hygiëne

Het belang van een schone werkplek wordt breed erkend. In een opgeruimde omgeving presteren je werknemers beter. Met goede schoonmaak zorgen we ervoor dat je team tevredener en gezonder is. Bacteriën krijgen geen kans, en het ziekteverzuim gaat omlaag.

We gebruiken bij Ami Facility moderne schoonmaakapparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Een hygiënisch interieur en verzorgd exterieur maken een goede eerste indruk en versterken de uitstraling van je bedrijf.

Team Ami Facility

De vele voordelen van uitbesteden

Het uitbesteden van je schoonmaakwerk biedt veel voordelen. Je krijgt de beste kwaliteit en service, en je bespaart tijd die je aan je eigen werk kunt besteden. Je bepaalt zelf de aard en frequentie van de schoonmaak, of dat nu dagelijks, wekelijks of op afroep is. We zijn flexibel in onze dienstverlening.

Heb je te maken met bijzondere omstandigheden? Denk aan graffiti op de buitenmuren, of vuile vlekken in de vloer. Ami Facility heeft een groot team en een netwerk van specialisten om snel en deskundig te handelen. We streven hierbij naar langdurige relaties met onze klanten. Voor onze klanten zijn we hun beste vriend voor een schone zaak.

Benieuwd wat vrienden worden met Ami Facility precies inhoudt?

Logisch dat je meer wilt weten! We geven je graag een indicatie van de kosten in de vorm van een offerte. Vul je gegevens in en laat ons weten van welke diensten je graag gebruik wilt maken en met welke frequentie. Je hoort snel van ons.