• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Soest

Een schone werkplek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een boost voor de productiviteit. Het is wetenschappelijk bewezen dat een hygiënische omgeving het welzijn van je team verbetert en ziekteverzuim vermindert. In Soest is Ami Facility de vertrouwde naam voor bedrijven die een vlekkeloze werkplek ambiëren. We zetten ons in voor open communicatie, persoonlijke aandacht en duurzaamheid, waardoor we meer zijn dan alleen een schoonmaakbedrijf. Ami Facility is jouw beste vriend voor een schone zaak.

Ami Facility als duurzame schoonmaakpartner

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Soest dat niet alleen de oppervlakte schoonmaakt maar ook dieper graaft? Ami Facility is jouw partner in netheid en duurzaamheid. Als een familiebedrijf met een klantgerichte aanpak begrijpen we dat elk bedrijf zijn eigen unieke behoeften heeft. Daarom bieden we persoonlijke oplossingen die passen bij jouw bedrijfscultuur en -behoeften. Ami Facility is jouw beste vriend voor een schone zaak, en dat voel je in elke vezel van onze dienstverlening.

Team Ami Facility

Onze diensten

Een gezonde werkplek, een gelukkig team

Een schone werkplek is meer dan een esthetische keuze; het is een gezonde keuze. Een hygiënische omgeving draagt bij aan een positieve werksfeer en vermindert ziekteverzuim. Bij Ami Facility gebruiken we geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om een gezonde en aangename werkomgeving te garanderen. Een verzorgd interieur en exterieur zijn het visitekaartje van je bedrijf.

Team Ami Facility

De voordelen van uitbesteden aan Ami Facility

Het uitbesteden van je schoonmaakwerkzaamheden is een strategische keuze. Je krijgt toegang tot hoogwaardige diensten en bespaart kostbare tijd. Of je nu dagelijkse, wekelijkse of incidentele schoonmaak nodig hebt, wij zijn flexibel in onze aanpak. Heb je te maken met speciale uitdagingen, zoals graffiti of hardnekkige vlekken? Geen zorgen, Ami Facility heeft de expertise en het netwerk om snel en effectief te handelen.

Benieuwd wat vriendschap met
Ami Facility
precies inhoudt?

Wil je meer weten over wat het betekent om vrienden te worden met Ami Facility? We maken graag een offerte op maat voor je. Vul je gegevens in en laat ons weten welke diensten je wilt afnemen en hoe vaak. We nemen snel contact met je op.