• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Leusden

Een schone werkplek is meer dan een luxe; het is een noodzaak. Vuil en rommel zijn niet alleen onaangenaam voor het oog, maar kunnen ook de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers beïnvloeden. Een recente studie toont aan dat een onhygiënische werkomgeving kan leiden tot een toename van ziekteverzuim. Ami Facility in Leusden begrijpt dit als geen ander. Met meer dan 18 jaar ervaring in het vak, bieden wij topkwaliteit schoonmaakdiensten die verder gaan dan alleen schoonmaken. We zorgen voor een totaalpakket aan diensten, van binnen tot buiten, om jouw bedrijf in topconditie te houden.

Flexibel en meedenkend schoonmaakbedrijf in Leusden

Zoekt je een betrouwbaar en deskundig schoonmaakbedrijf in Leusden dat niet alleen uitvoert maar ook met jou meedenkt? Ami Facility is de ideale partner. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan een persoonlijke en klantgerichte benadering. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en bieden daarom altijd maatwerkoplossingen. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we snel inspelen op veranderende behoeften en situaties.

Team Ami Facility

Onze diensten

Voor een gezondere werkomgeving

Een schone werkplek is niet alleen aangenaam, maar ook gezonder. Goede hygiëne vermindert de kans op ziekteverzuim en verhoogt de tevredenheid onder jouw medewerkers. Bij Ami Facility gebruiken we moderne schoonmaakapparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om een optimale hygiëne te garanderen. Zo zorgen we voor een gezonde en productieve werkomgeving.

Team Ami Facility

De voordelen van uitbesteden

Het uitbesteden van uw schoonmaakwerkzaamheden aan Ami Facility biedt tal van voordelen. Naast het garanderen van een schone en gezonde werkplek, bespaar je ook tijd en energie die je kunt besteden aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf. We zijn flexibel in onze dienstverlening en spelen snel in op bijzondere omstandigheden, zoals het verwijderen van graffiti of het behandelen van hardnekkige vlekken. Ami Facility is jouw beste vriend voor een schone zaak!

Benieuwd wat vrienden worden met Ami Facility precies inhoudt?

Wil je meer weten over onze diensten en tarieven? Vraag dan nu een offerte aan. Vul je gegevens in en geef aan welke diensten je nodig hebt en met welke frequentie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!