• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Hilversum

Elk bedrijf gaat erop vooruit met een schone werkplek. Een frisse en hygiënische omgeving zorgt voor een boost in productiviteit en het welzijn van je werknemers. Onderzoek wijst uit dat een schone werkplek het ziekteverzuim vermindert en daarmee de bedrijfskosten drukt. Al bijna twee decennia is Ami Facility jouw betrouwbare partner in Hilversum voor eersteklas schoonmaakdiensten. Met een focus op directe communicatie, maximale aandacht en een persoonlijke touch, streven we naar 100% klanttevredenheid. We bieden een breed scala aan diensten om je volledig te ontzorgen.

Flexibel en Innovatief Schoonmaakbedrijf

Zoek je een deskundig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Hilversum dat met je meedenkt? En flexibel is in de dienstverlening? Dan is de no-nonsense aanpak van Ami Facility precies wat je zoekt. Als familiebedrijf staan we voor een klantgerichte, persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en bieden daarom altijd maatwerk. We zijn niet alleen je schoonmaakbedrijf; Ami Facility is jouw beste vriend voor een schone zaak.

Team Ami Facility

Onze diensten

Voor een gezondere werkomgeving

Het belang van een schone werkplek kan niet genoeg benadrukt worden. In een opgeruimde omgeving presteren je werknemers beter. Goede schoonmaak draagt bij aan een gezonder en tevredener team. Bacteriën krijgen geen kans, en het ziekteverzuim daalt. Bij Ami Facility gebruiken we moderne schoonmaakapparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Een hygiënisch interieur en verzorgd exterieur maken een goede eerste indruk en versterken de uitstraling van je bedrijf.

Team Ami Facility

Samenwerken met een schoonmaakbedrijf in Hilversum

Het uitbesteden van je schoonmaakwerk biedt veel voordelen. Je krijgt de beste kwaliteit en service, en je bespaart tijd die je aan je eigen werk kunt besteden. Je bepaalt zelf de aard en frequentie van de schoonmaak, of dat nu dagelijks, wekelijks of op afroep is. We zijn flexibel in onze dienstverlening en kunnen snel inspelen op bijzondere omstandigheden, zoals graffiti op de buitenmuren of vuile vlekken in de vloer. Ami Facility is jouw beste vriend voor een schone zaak.

Benieuwd wat vrienden worden met Ami Facility precies inhoudt?

Logisch dat je meer wilt weten! We maken graag persoonlijk een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij geven we je graag een indicatie van de kosten in de vorm van een offerte. Vul je gegevens in en laat ons weten van welke diensten je graag gebruik wilt maken en met welke frequentie. Je hoort snel van ons.