• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Bilthoven

In Bilthoven is Ami Facility jouw go-to partner voor een onberispelijk schone en duurzame werkplek. We gaan verder dan alleen schoonmaken; we zorgen voor een omgeving waarin jouw team kan floreren. Met onze persoonlijke benadering en duurzame methoden zijn we meer dan een schoonmaakbedrijf; we zijn jouw beste vriend voor een schone zaak.

Een schoonmaakbedrijf dat luistert en levert

Ben je op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner in Bilthoven die jouw unieke behoeften begrijpt? Ami Facility is het antwoord. Als een familiebedrijf met jarenlange ervaring, bieden we maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen en -cultuur.

Team Ami Facility

Onze diensten

Gezondheid en welzijn als prioriteit

Een schone werkplek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een boost voor de algehele gezondheid van je team. Met Ami Facility aan je zijde, zorg je voor een werkplek waar welzijn en productiviteit hand in hand gaan. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke producten om een gezonde en veilige omgeving te creëren.
Team Ami Facility

Waarom kiezen voor Ami Facility?

Als je kiest voor Ami Facility in Bilthoven, kies je voor een zorgeloze ervaring. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf. Of je nu dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten nodig hebt, wij zijn flexibel en passen ons aan jouw schema aan.

Benieuwd wat vriendschap met Ami Facility precies inhoudt?

Nieuwsgierig naar de voordelen van een samenwerking met Ami Facility? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten welke diensten je nodig hebt en met welke frequentie, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.