• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Baarn

Een schone werkplek is meer dan een luxe; het is een noodzaak. In Baarn biedt Ami Facility een scala aan schoonmaakdiensten die verder gaan dan het oog kan zien. Met onze focus op open communicatie, persoonlijke service en duurzaamheid, zijn we niet alleen je schoonmaakpartner, maar ook je beste vriend voor een schone zaak.

Jouw vertrouwde partner in schoonmaak en duurzaamheid

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Baarn dat je niet alleen een schoon, maar ook een duurzaam kantoor biedt? Ami Facility is de naam die je moet onthouden. Als familiebedrijf met een rijke geschiedenis begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Team Ami Facility

Onze diensten

Een boost voor teamgeest en productiviteit

Een schone werkplek is een stimulans voor zowel de mentale als fysieke gezondheid van je team. Met Ami Facility aan je zijde creëer je een omgeving waarin welzijn en efficiëntie centraal staan. We gebruiken de nieuwste schoonmaaktechnieken en milieuvriendelijke producten om een gezonde en aangename werkplek te garanderen.

Team Ami Facility

De pluspunten van samenwerken met Ami Facility

Het kiezen voor Ami Facility als je schoonmaakpartner in Baarn betekent kiezen voor kwaliteit en gemak. Je bespaart tijd en energie die je kunt investeren in je core business. Of je nu dagelijkse, wekelijkse of incidentele schoonmaak nodig hebt, wij zijn flexibel en passen ons aan jouw behoeften aan.

Benieuwd wat vriendschap met Ami Facilty precies inhoudt?

Wil je meer weten over hoe een samenwerking met Ami Facility jouw bedrijf kan transformeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Laat ons weten welke diensten je wilt en hoe vaak, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.