• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Een schoon kantoor is een noodzaak voor elk bedrijf. Een hygiënische werkplek draagt bij aan het welzijn van je medewerkers en verhoogt hun productiviteit. Niemand wil werken in een omgeving waar het stof zich ophoopt en de prullenbakken overlopen. Daarom is Ami Facility jouw beste vriend voor een schone zaak in Amersfoort. Met meer dan 18 jaar ervaring in de branche, begrijpen we hoe belangrijk een schone werkplek is voor het algehele welzijn van je team.

Jouw beste vriend voor een schone zaak

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en deskundig schoonmaakbedrijf in Amersfoort dat met je meedenkt? Zoek niet verder. Ami Facility is jouw partner voor een schone en gezonde werkplek. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. We bieden maatwerkoplossingen die passen bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een klein kantoor hebt of een groot bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat je ruimte altijd spic en span is.

Team Ami Facility

Onze diensten

Gezondheid en hygiëne voorop

Een schone werkplek is niet alleen prettig, maar ook gezond. Een hygiënische omgeving vermindert het risico op ziekteverzuim en draagt bij aan een positieve werksfeer. Bij Ami Facility gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw werkplek aan de hoogste hygiënenormen voldoet.

Team Ami Facility

Samenwerken met een schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Het uitbesteden van je schoonmaakwerk aan Ami Facility biedt tal van voordelen. Je bespaart tijd, krijgt toegang tot gespecialiseerde diensten en kunt rekenen op een flexibele aanpak. Of je nu te maken hebt met speciale schoonmaak-uitdagingen zoals graffiti of hardnekkige vlekken, wij hebben de expertise en het netwerk om snel en effectief te handelen.

Benieuwd wat vrienden worden met Ami Facility precies inhoudt?

Natuurlijk wil je meer weten! Vraag een offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten. Laat ons weten welke diensten je nodig hebt en hoe vaak, en je hoort snel van ons.