• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Overig Schoonmaakonderhoud

Voor een schoon kantoor is meer nodig dan alleen reguliere schoonmaak werkzaamheden

Je hebt een schoon kantoor, maar wat doe je met die koffievlekken op het tapijt of met de vieze ramen? Kleine details hebben een grote impact op de algehele uitstraling van jouw bedrijf.

Bij Ami Facility begrijpen we dat schoonmaakonderhoud verder gaat dan alleen het leegmaken van prullenbakken en het afstoffen van bureaus. Wij bieden een totaalpakket om elk aspect van je kantoorruimte te verzorgen. Denk hierbij aan glasbewassing, vloerreiniging of gevelreiniging.

Meeting met Ami Facility
Man die het vuilnis opruimt

Schoon tot in de kleinste details

We bieden een breed aantal schoonmaakdiensten die jouw kantoor tot in detail verzorgen. Van het professioneel reinigen van vloeren tot het wassen van de ramen, wij zorgen ervoor dat je kantoor er piekfijn uitziet. Bij Ami Facility leveren we daarnaast ook een opleveringsschoonmaak, verbruiksartikelen en duurzaamheidsadvies.

Met het schoonmaakonderhoud van Ami Facility ben je verzekerd van een schone zaak. Je werknemers zullen zich beter kunnen concentreren, en je klanten zullen onder de indruk zijn van je professionele uitstraling.

Jouw vriend Ami voor

FAQ

– Veelgestelde vragen

Man die badkamer schoonmaakt

– Veelgestelde vragen

Kan ik eenmalig gebruik maken van een van de overige schoonmaakdiensten?

Bij Ami Facility werken we vooral op basis van langere samenwerkingen. Voor veel van onze klanten is het overige schoonmaakonderhoud een aanvulling op kantoorschoonmaak. Als werkgever laat je jouw kantoor schoonmaken door Ami Facility en laat je bijvoorbeeld één keer per jaar de vloer reinigen, of elk kwartaal de ramen wassen.

Zijn er dan helemaal geen diensten waar ik eenmalig gebruik van mag maken?

De opleveringsschoonmaak is een dienst waar in de praktijk één keer gebruik van wordt gemaakt. Het gaat hier vaak om klanten die een nieuw pand betrekken, of een verbouwing achter de rug hebben. Wij zorgen bij Ami Facility dan voor dat je met een schone lei begint. Wel gaat een opleveringsschoonmaak gepaard met kantoorschoonmaak voor de langere termijn.

Welk schoonmaakonderhoud is goed te combineren?

Dat is het mooie van onze dienstverlening: alle schoonmaakdiensten zijn te combineren met elkaar! Sterker nog, dat is wat de meeste klanten doen. Waarom zou je jouw kantoor laten schoonmaken door bedrijf A, en de schoonmaakproducten bij bedrijf B inkopen, als het ook makkelijker kan? Graag bespreken we de mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking.