• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Over

Over ons

Bij Ami Facility zijn we meer dan alleen een schoonmaakbedrijf; we zijn jouw beste vriend voor een schone zaak. We begrijpen dat in de zakelijke wereld elk detail telt, en daarom zetten we ons in voor uitmuntende hygiëne en duurzaamheid in jouw bedrijfsruimte. Onze aanpak is persoonlijk, onze communicatie is helder, en onze service is flexibel. Kortom, Ami Facility is de vaste partner die je nodig hebt voor een schone, duurzame en efficiënte werkplek.

We zijn niet alleen experts op het gebied van schoonmaken, maar ook in het creëren van een gezonde en duurzame werkomgeving. Onze schoonmaakmiddelen zijn voorzien van het Ecolabel en we bieden uitgebreide duurzaamheidsadviezen. Bij Ami Facility krijg je de maximale aandacht en een vast aanspreekpunt, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Linda van de Bunt en Anne-Mary van der Pijl
Linda van de Bunt

Linda van de Bunt

Sinds augustus 2016 is ze mede-eigenaar van Ami Facility. Na het afronden van haar studie Business Management kocht Linda zich in het familiebedrijf en begon haar reis in de schoonmaakwereld. Tijdens een inspirerende reis door Azië kwam zij tot het besef dat het hebben van een schoonmaakbedrijf iets heel moois is. Een steentje bijdragen aan een schonere wereld is namelijk een prachtige missie.

Meer weten over Linda’s reis in Azië? Lees het artikel van Content Amersfoort hier.

Een duurzame wereld

Onder leiding van Linda geeft Ami Facility bedrijven nu ook advies over duurzaam behoud van bedrijfspanden. Hoe je als werkgever bijvoorbeeld verantwoord omgaat met het interieur en verbruiksartikelen. Maar ook hoe je de werkproductiviteit binnen jouw organisatie kunt verhogen of de lunch kunt verduurzamen. Binnen Ami Facility leren onze schoonmaak medewerkers hoe zij op een duurzame manier met schoonmaakmiddelen en materialen omgaan. Zo maken we samen de wereld schoner en duurzamer. Dat is toch gaaf?

OOG VOOR DE BEHOEFTEN VAN DE KLANT

Linda gelooft sterk in persoonlijke aandacht en heeft een groot klanten- en personeelsbestand opgebouwd, voornamelijk in de regio Midden-Nederland. Ze gaat regelmatig langs bij klanten voor een kop koffie en om te kijken wat er binnen het bedrijf speelt. Door regelmatig met klanten om tafel te zitten, weet Linda precies ook sneller of de schoonmaakdiensten goed aansluiten.

Betrokkenheid bij het team

De schoonmaakmedewerkers worden binnen Ami Facility op handen gedragen. Veel van hen werken ‘s avonds. Juist op dat soort momenten is het fijn als de schoonmaakmedewerkers bezoek krijgen van een collega. Daarom gaat Linda met regelmaat bij hen langs. Om betrokken te blijven, gehoor te geven aan hun wensen en behoeften, en soms om gewoon even te kletsen.

Anne-Mary van der Pijl

Kwaliteit boven kwantiteit

Anne-Mary van der Pijl, oprichter van Ami Facility, heeft jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Ze werkte voor grote schoonmaakbedrijven voordat ze in 2005 besloot het anders en beter te doen. Haar focus op kwaliteit boven kwantiteit heeft geleid tot een succesvol bedrijf met klanten en medewerkers die al bijna 18 jaar loyaal zijn.

Het stokje overdragen

Anne-Mary staat bekend om haar persoonlijke benadering en de korte communicatielijnen die ze onderhoudt met zowel klanten als medewerkers. Ze is trots op de betrokkenheid en de persoonlijke aandacht die Ami Facility biedt, en dat is precies de reden waarom ze ooit voor zichzelf is begonnen. Deze succesfactoren heeft Anne-Mary naadloos over weten te brengen op haar dochter Linda van de Bunt. Die nu met dezelfde kwaliteiten de klanten van Ami Facility bedient.

Anne-Mary van der Pijl

Wat onze klanten van ons vinden

Your Own Leader

Freek Diets – Your own Leader

Wij zijn ontzettend blij met Ami Facility als schoonmaakbedrijf in onze locatie. Linda maakt concrete afspraken en is persoonlijk in haar communicatie.Medewerkers zijn gedreven en vriendelijk.

Dankzij de diensten van Ami Facility heb ik als eigenaar van mijn locatie, geen omkijk naar wat er moet gebeuren qua schoonmaak onderhoud.

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster

Sander van Schaik – @value

Bij @value waren we op zoek naar een betrouwbare partij die ons kantoor spik en span houdt. Via via kwamen we in contact met Ami Facility. Er werd gelijk goed doorgepakt met een persoonlijke kennismaking op ons kantoor. Verwachtingen en afspraken duidelijk op papier en belangrijker, een schoon kantoor! Contact met Linda verloopt altijd prettig en afspraken worden nagekomen. Aanrader dus!

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster
4 Freedom Logo

Edgar Kuus, Coördinator Technisch Beheer 4F Vastgoedbeheer BV

“Wij maken al jaren gebruik van de schoonmaakdiensten van Ami Facility voor de vele panden die wij voor onze klanten beheren en zullen dat ook nog lang blijven doen als het serviceniveau zoals huidig blijft! Dat zegt denk ik al genoeg: uiteraard is er (net als bij ieder bedrijf) wel eens wat maar dat wordt altijd netjes opgelost. Goede communicatie en dito bereikbaarheid. Kortom: echt een aanrader!”

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster
Logo Boulder Detachering

Dennis Van Beek – Boulder Detachering

Goede en prettige partij om mee samen te werken. Ze reageren snel, prettig in het contact, denken mee, zijn flexibel en het belangrijkste; ons kantoor is goed schoon. Als we ook opmerkingen hebben over het schoon maken reageren ze adequaat en lossen ze het gelijk structureel op.

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster
Scouting Nederland Logo

Thomas van Rossum – Scouting Nederland

Sinds 2018 maakt Scouting Nederland gebruik van de schoonmaakservice van Ami Facility. Hierover zijn wij zeer tevreden! Ook het plezierige contact met Anne-Mary en Linda wordt zeer gewaardeerd.

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster
Batenburg Logo

Batenburg Industrial Automation

Ami Facility is al achttien jaar onze vaste partner op het gebied van schoonmaak. Vijf dagen per week zorgen zij ervoor dat ons kantoor schoon wordt gemaakt! We zijn onlangs verhuisd naar een nieuw pand en ook daar hebben wij weer de schoonmaakdiensten van Ami Facility ingeschakeld. We zijn erg blij met deze partij, zeer betrouwbaar en komen altijd hun afspraken na.

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster
Vijzelaar Logo

Stefanie Kuipers – Vijzelaar

Ami Facility maakt nu al drie jaar schoon in ons kantoorpand. We zijn erg tevreden. Linda denkt altijd mee, en het ziet er elke week weer top uit.

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster
HMH Logo

Marty Reuman – HMH

Goede samenwerking met Ami al vele jaren (sinds januari 2015!) een betrouwbare partner, voor onze hygiëne op de zaak.

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster
Logo Indall

Roland Guijs – Indall

Een aantal maanden maakt Ami Facility bij ons op kantoor schoon. Naast dat het kantoor er nu altijd heel schoon uitziet, is met name de persoonlijke benadering waarom ik Ami zeker zou aanraden. De schoonmaker zelf is erg vriendelijk en attent, en Linda informeert regelmatig hoe het gaat, komt persoonlijk langs voor controle of om in te werken. Zeker een aanrader!

Beoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-sterBeoordeling-ster