• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Opleveringsschoonmaak

Een nieuwe ruimte, een valse start?

Het betrekken van een nieuwe kantoorruimte is een belangrijke mijlpaal. Maar wat als die ruimte niet schoon is? Het kan de toon zetten voor je hele ervaring in dat gebouw en zelfs de tevredenheid en productiviteit van je team beïnvloeden. Een onzorgvuldige opleveringsschoonmaak kan leiden tot langdurige problemen, van ongedierte tot ontevreden medewerkers.

Gelukkig zijn er makkelijke manieren om dit te voorkomen. Een opleveringsschoonmaak is dé oplossing voor een frisse start. Zo weet je zeker dat jouw kantoor of werkruimte van de nodige hygiëne is voorzien!

Opleveringsschoonmaak
Medewerkers van Ami Facility

Een frisse start in jouw
kantoorruimte

Met de opleveringsschoonmaak van Ami Facility begin je met een schone lei. Onze opleveringsschoonmaak zorgt ervoor dat elke hoek van je nieuwe ruimte glanst. Van interieur tot sanitair, van vloeren tot ramen, we laten niets aan het toeval over. We gebruiken de beste schoonmaakmiddelen en technieken om ervoor te zorgen dat je nieuwe ruimte niet alleen schoon is, maar ook hygiënisch en veilig.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Of heb je specifieke vragen over een opleveringsschoonmaak? We horen graag van je!

JOUW vriend Ami VOOR

FAQ

– Veelgestelde vragen

Man die badkamer schoonmaakt

– Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de opleveringsschoonmaak?

Als je niet tevreden bent met het resultaat, nemen we je feedback zeer serieus. We zullen de problemen zo snel mogelijk aanpakken om ervoor te zorgen dat je nieuwe ruimte voldoet aan je verwachtingen.

Zijn er extra kosten verbonden aan specifieke verzoeken?

Extra verzoeken kunnen leiden tot aanvullende kosten, afhankelijk van de aard en omvang van het verzoek. We zullen altijd een duidelijke offerte vooraf geven zodat er geen verrassingen zijn. Alles in goed overleg.

Hoe zorgt Ami Facility ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan ons nieuwe kantoorpand?

We nemen de zorg voor jouw nieuwe kantoorruimte uiterst serieus. Onze schoonmaakmedewerkers zijn speciaal opgeleid in het hanteren van de meest geavanceerde schoonmaaktechnieken- en middelen. We gebruiken duurzame materialen om jouw interieur, sanitair, keukenblad en vloer in de schoonste staat te krijgen. Daarnaast zijn al onze schoonmaakmiddelen voorzien van het Ecolabel.