• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Offerte

Benieuwd wat vrienden
worden met Ami Facility
precies inhoudt?

Logisch dat je meer wilt weten! We geven je graag
een indicatie van de kosten in de vorm van een
offerte. Vul je gegevens in en laat ons weten van
welke diensten je graag gebruik wilt maken en met
welke frequentie. Je hoort snel van ons.

De beloftes van Ami Facility

Jouw beste vriend voor een schone zaak

Dit is niet alleen ons motto, maar ook een belofte die we naleven. Bij Ami Facility doen we meer dan alleen schoonmaakwerkzaamheden. We zijn voor onze klanten de vaste partner op het gebied van hygiëne. Hierbij stellen we ons op als een vriend van jouw bedrijf, met een schone zaak als einddoel.

Heldere communicatie en korte lijnen

Geen ruis op de lijn, maar heldere communicatie. Bel je ons? Dan krijg je eigenaresse Linda meteen aan de telefoon. Geen wachttijden, geen doorverbindingen en geen klantenserviceteam. Rechtstreeks contact en korte lijnen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Duidelijk, toch?

Maximale aandacht en een vast aanspreekpunt

Jouw zaak is onze zaak. We zetten altijd dezelfde schoonmaakmedewerker in, die jouw kantoor tot in detail kent. Dit is vertrouwd en gemakkelijk voor alle partijen. Daarnaast komen we af en toe langs op de koffie - vanzelfsprekend op een moment dat het schikt. Zo houden we de samenwerking soepel en gezellig.

Flexibiliteit

Prioriteiten kunnen veranderen en dat snappen we. Of het nu gaat om een last-minute aanpassing of een compleet nieuwe aanpak, wij zijn er klaar voor. We zijn flexibel in planning, uitvoering en budget. Zo simpel is het.