• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Levering Van Verbruiksartikelen

Een lege voorraadkast

Het lijkt misschien een klein detail, maar lege zeepdispensers of een gebrek aan toiletpapier is het laatste wat je wil. Het is niet alleen ongemakkelijk voor werknemers en bezoekers, maar het kan ook leiden tot onhygiënische omstandigheden.

Een goede bevoorrading is daarom altijd gewenst. Waarom zou je dit niet meteen door het vaste schoonmaakteam laten regelen?

Levering van Verbruiksartikelen
Het leveren van verbruiksartikelen

Altijd voldoende voorraad

Met Ami Facility hoef je je nooit meer zorgen te maken over een tekort aan schoonmaakmiddelen. Wij zorgen voor een constante aanvoer van alle noodzakelijke verbruiksartikelen, van zeep tot toiletpapier. Zo kun je je focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf runnen.

We leveren voornamelijk duurzame en milieuvriendelijke producten. Meer weten over de mogelijkheden?

Jouw vriend Ami voor

FAQ

– Veelgestelde vragen

Man die badkamer schoonmaakt

– Veelgestelde vragen

Wat voor verbruiksartikelen levert Ami Facility?

Toiletpapier, handdoekpapier, vuilniszakken, prullenbakzakken, handzeep, toiletblokjes, maandverbandzakjes. Heb je specifieke behoeften? Laat het ons vooral weten, we denken altijd mee.

Zijn de verbruiksartikelen die jullie leveren milieuvriendelijk?

Ja, we leggen de focus op duurzaamheid en leveren voornamelijk milieuvriendelijke producten met het Ecolabel. Zo dragen we bij aan een betere planeet terwijl we zorgen voor een goed bevoorraad kantoor.

Wat als ik specifieke verbruiksartikelen nodig heb die niet in jullie standaardaanbod zitten?

Als je specifieke behoeften hebt, staan we altijd open voor overleg. We denken graag met je mee om te zorgen dat je kantoor van alle benodigde verbruiksartikelen is voorzien.