• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Kantoorschoonmaak

Werknemers verdienen een
schone werkplek

Een rommelig en stoffig kantoor? Daar zitten meerdere nadelen aan. Het is zowel onhygiënisch als ongezond, de werkplek wordt er niet beter op, het heeft een slechte uitstraling en de werknemers hebben minder focus. Een kantoor hoort schoon en netjes te zijn. Altijd en zonder concessies.

Stel je een kantoor voor waar elke hoek glanst en de lucht fris ruikt. Een plek waar werknemers zich trots en energiek voelen. Dat is wat wij bij Ami Facility voor jou creëren. Ben je op zoek naar een samenwerking met een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan zit je bij ons goed! Wij nemen de zorg voor een schoon kantoor volledig uit handen.

Samen maken we van jouw kantoor een schone zaak.

twee vrolijke mensen
Medewerkers van Ami Facility aan het werk

Altijd een schoon kantoor

Bij Ami Facility begrijpen we dat elk kantoor uniek is. Of je nu dagelijks of wekelijks schoonmaak nodig hebt, wij zijn flexibel. Ons team staat voor je klaar. Heb je specifieke wensen? We horen het graag en denken met je mee. Samen kijken we naar de beste invulling voor een schoonmaakrooster en leveren we maatwerk van hoge kwaliteit.

Consistentie is de sleutel tot een schone werkplek. Daarom krijg je bij Ami Facility altijd dezelfde schoonmaakmedewerkers die jouw kantoor tot in de puntjes verzorgen.

Jouw vriend Ami voor

FAQ

– Veelgestelde vragen

Man die badkamer schoonmaakt

– Veelgestelde vragen

Kan ik het schoonmaakrooster aanpassen aan de behoeften van mijn bedrijf?

Absoluut, bij Ami Facility begrijpen we dat elk kantoor uniek is. Of je nu dagelijks of wekelijks schoonmaak nodig hebt, we zijn flexibel en passen ons aan jouw behoeften aan. We werken samen om het beste schoonmaakrooster voor jouw kantoor te creëren.

Hoe zorgt Ami Facility voor consistentie in de schoonmaak?

Consistentie is voor ons van groot belang. Daarom krijg je bij Ami Facility altijd dezelfde schoonmaakmedewerkers toegewezen die jouw kantoor tot in de puntjes verzorgen. Zo zorgen we voor vertrouwde en consistente ervaring.

Wat als ik specifieke wensen heb, zoals het reinigen van speciale apparatuur?

We staan open voor specifieke wensen en bieden maatwerk van hoge kwaliteit. Als je speciale wensen of behoeften hebt, zoals het schoonmaken van specifieke apparatuur of gevoelige gebieden, horen we dat graag. We zullen deze wensen meenemen in ons schoonmaakplan om aan al je eisen te voldoen.