Ons bedrijf

De Basis van Ami Facility is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden.
Deze werkzaamheden worden voornamelijk verricht voor kantoorgebouwen, maar ook voor bijvoorbeeld gemeenten, scholen, banken,  sportaccommodaties en gezondheidsinstellingen.
Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de specifieke wensen m.b.t. schoonmaakonderhoud in kaart gebracht. Aan de hand van uw wensen wordt er een werkprogramma opgesteld, deze wordt door onze medewerker tot in de puntjes uitgevoerd.
Ami Facility streeft ernaar dat de medewerker een grote betrokkenheid heeft met de opdrachtgever en de betreffende locatie. Regelmatig overleg is van groot belang. Hierdoor blijft het niveau van onze dienstverlening hoog. Ook vinden wij regelmatige en goede controle op al onze servicelocaties vanzelfsprekend.
Wij streven naar een langdurige relatie met tevreden opdrachtgevers!
IJZERSTERKE PUNTEN:

  • Korte lijnen; altijd één direct aanspreekpunt voor zowel opdrachtgever als werknemer.
  • Programma op maat; schoonmaak gericht op de wensen van u!
  • Betrouwbaarheid; door de korte lijnen kunt u rekenen op een betrouwbare en hechte samenwerking.

Veel aandacht aan communicatie. In onze ogen is communicatie het belangrijkste aspect in de schoonmaakbranche. Hiermee bedoelen we de communicatie tussen opdrachtgever, werkgever en werknemer. Bij Ami Facility is er altijd één aanspreekpunt.

Regelmatig goede controles op locatie zijn vanzelfsprekend. Wij zijn zelf regelmatig in het pand aanwezig. Op deze manier optimaliseren wij de kwaliteitsbeleving en blijven opdrachtgever en werknemer tevreden.

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u tevens gebruik maken van onze diverse andere diensten, kijk hiervoor op het tabblad “diensten”.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het contact formulier, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Advertenties