• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Glasbewassing En Gevelreiniging

Vuile ramen zijn een doorn in het oog

Een eerste indruk is cruciaal, vooral in de zakelijke wereld. Vuile of beslagen ramen beïnvloeden die eerste indruk op een negatief manier. Het kan potentiële klanten en partners afschrikken, en geeft daarnaast een slecht beeld van jouw bedrijf. In de zakelijke markt telt elk detail. Een vies raam draagt niet bij aan een professioneel imago.

Elk bedrijf is gebaat bij schone ramen. Wist je dat glasbewassing zo geregeld is? Met het juiste schoonmaakbedrijf ben je altijd verzekerd van super schoon glas. Meer weten?

Werknemer van Ami Facility die de glazen wast
Medewerkers van Ami Facility aan het werk

Stralende ramen,
stralende business

Bij Ami Facility begrijpen we het belang van een helder uitzicht. Of je nu in een hoog of laag gebouw zit, onze glazenwassers zorgen voor een onberispelijk resultaat. Een schoon raam kan de sfeer in een kantoorruimte aanzienlijk verbeteren en zelfs bijdragen aan een hogere productiviteit. We gebruiken de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat je ramen en kozijnen niet alleen schoon zijn, maar ook duurzaam onderhouden worden.

Benieuwd naar de dienstverlening van Ami Facility?

JOUW vriend Ami VOOR

FAQ

– Veelgestelde vragen

Man die badkamer schoonmaakt

– Veelgestelde vragen

Is glasbewassing geschikt voor alle soorten gebouwen?

Ja, onze glazenwassers zijn uitgerust om zowel lage als hoge gebouwen te behandelen. Ongeacht de hoogte of complexiteit van het gebouw, we zorgen voor een onberispelijk resultaat dat aan al je verwachtingen voldoet.

Hoe vaak moet ik mijn ramen laten wassen?

De frequentie van glasbewassing hangt af van verschillende factoren zoals locatie, weersomstandigheden en het type bedrijf dat je hebt. We maken een persoonlijk onderhoudsplan om ervoor te zorgen dat jouw ramen altijd in optimale staat zijn.

Zijn jullie diensten seizoensgebonden?

Nee, onze glasbewassing diensten zijn het hele jaar door beschikbaar. Met uitzondering van de dagen dat het vriest. We passen onze technieken en producten altijd aan op seizoensgebonden uitdagingen om altijd het beste resultaat te leveren.