• Vaste schoonmaakmedewerkers op locatie

  • Direct contact zonder keuzemenu

  • Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

  • 100+ tevreden klanten

  • 18 jaar ervaring

Home / Duurzaamheidsadvies

Een duurzame wereld begint
bij kleine aanpassingen

Het wordt voor steeds meer bedrijven een prioriteit om op een duurzame manier te ondernemen. Afval scheiden, recyclen, minder printen. Allemaal manieren om bewust met het milieu om te gaan. Dit zijn goede initiatieven, maar ondernemers kunnen nog veel meer doen.

Bij Ami Facility zijn we dagelijks met duurzaamheid bezig. Bij alles wat we doen, maken we de afweging met het milieu in gedachten. Op het gebied van personeelsinzet, bij het leveren van producten en bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Zo zorgen we er altijd voor dat de schoonmaakmedewerker bij jou op locatie zo dicht mogelijk in de buurt woont, zodat hij of zij met de fiets kan. Daarnaast helpen we onze klanten graag met het maken van duurzame keuzes.

Duurzaamheidsadvies bij Ami Facility
Vrouwen die blij met elkaar in geprek zitten

Wat is duurzaamheidsadvies van Ami Facility?

We helpen jouw bedrijf bij het implementeren van groene praktijken die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je bedrijfsresultaten. Onze schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld standaard voorzien van het Ecolabel. Van afvalbeheer tot energiebesparing en van productkeuze tot het verzorgen van een duurzame lunch.

We denken graag mee hoe we jouw bedrijfsactiviteiten op een duurzame wijze kunnen verbeteren. Wil je het eten in de bedrijfskantine verduurzamen? Of meer milieuvriendelijke producten kopen? Daar helpen we je graag mee.

Meer weten? Of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?

Jouw vriend Ami voor

FAQ

– Veelgestelde vragen

Man die badkamer schoonmaakt

– Veelgestelde vragen

Hoe helpt Ami Facility mijn bedrijf duurzamer te worden?

We bieden uitgebreide adviezen en oplossingen om jouw bedrijfsactiviteiten op een milieuvriendelijke wijze te verbeteren. Dit varieert van afvalbeheer en energiebesparing tot het kiezen van duurzame voeding voor de bedrijfskantine. Onze schoonmaakmiddelen zijn standaard voorzien van het Ecolabel, wat bijdraagt aan een groenere werkplek.

Wat zijn enkele specifieke duurzame praktijken die Ami Facility aanbeveelt?

Naast het gebruik van Ecolabel schoonmaakmiddelen, adviseren we ook op het gebied van afvalbeheer, energiebesparing, en duurzame voeding. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het implementeren van een effectief afvalscheidings-programma of het kiezen van energiezuinige apparaten.

Is het duurzaamheidsadvies van Ami Facility ook financieel voordelig voor mijn bedrijf?

Ja, ons advies is niet alleen goed voor de planeet, maar kan ook financiële voordelen opleveren. Door efficiënter gebruik te maken van middelen en het verminderen van afval, kun je op de lange termijn kosten besparen.